Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

0.7 Kärleksrelationer 0.8 Kärnfamiljen 0.9 Alternativa familjebildningar 1.0 Unga föräldrar /tonårsföräldrar 1.1 Småbarnsförälder och 40+ 1.2 Ensamstående med familj 1.3 Familjer med särkullsbarn/bonusbarn 1.4 Särbo 1.5 Regnbågsfamiljer 1.6 Barnlösa (vald eller inte vald) 1.7 Adoption 1.8 IVF/provrörsbefruktning 1.9 Spermadonation 2.0 Expartners 2.1 Skilsmässa 2.2 Misshandel 2.3 Relationen till föräldrar 2.4 Svärföräldrar 2.5 Vårdnadsfrågor 2.6 Socialtjänsten 3.1 Pappor & mammor 3.2 Barn 3.3 Barn och djur 3.4 Vardagsliv 3.5 Skola 4.0 Familjehem, jourhem, stödfamilj 4.1 Fadderbarn 4.2 Humanitär hjälp 4.3 Den utökade familjen 5.0 Hälsa för kropp och själ 5.1 Livsvisdom 6.0 Böcker & Tidningar 6.1 Film & TV 6.2 Off topic 6.3 Övrigt 7.0 Nya sajter
6.3 Övrigt

Var är ni?

2010-09-20 13:44 #0 av: Fidelina

Var är ni, allesammans? Sover ni?

 

/Fidelina

Sajtvärd för www.alternativfamiljen.ifokus.se

"Behandla jorden väl. Du har inte fått den av dina föräldrar utan lånat den av dina barn." (Kenyanskt ordspråk)

Anmäl
2010-09-21 22:34 #1 av: Danielssonsgarden

Här är jag :)

Hinner inte riktigt med att sitta vid datorn så mycket just nu, har varit så mycket de senaste veckorna. Men jag ska försöka kika in här oftare :)

Anmäl
2010-09-22 13:04 #2 av: Hoppfull

Har tröttnat på ifokus... har inget med den här sajten att göra utan mest allmänt. Så jag kikar bara in någon gång emellanåt.

Anmäl
2010-09-22 19:53 #3 av: Fidelina

Är det läge att lägga ner Alternativfamiljen på Ifokus?

/Fidelina

Sajtvärd för www.alternativfamiljen.ifokus.se

"Behandla jorden väl. Du har inte fått den av dina föräldrar utan lånat den av dina barn." (Kenyanskt ordspråk)

Anmäl
2010-09-22 21:33 #4 av: Hoppfull

Det tycker förstås inte jag, jag tror att den behövs men det måste ju du avgöra som är den som drar hela lasset. Jag har varit här på ifokus sedan 2007 så jag är ganska mätt på forumlivet helt enkelt. Glad

Anmäl
2010-09-24 19:25 #5 av: Fidelina

Förutsättningen för att sajten ska kunna leva och överleva är att det finns någon aktivitet på den. Tyvärr har jag inte orken att dra hela lasset själv och eftersom de flesta medlemmarna tyvärr är passiva tror jag att vi verkligen bör fundera på om detta forum bör läggas ner.

Tack Hoppfull! Jag har uppskattat ditt engagemang!

 

 

 

/Fidelina

Sajtvärd för www.alternativfamiljen.ifokus.se

"Behandla jorden väl. Du har inte fått den av dina föräldrar utan lånat den av dina barn." (Kenyanskt ordspråk)

Anmäl
2010-09-27 15:45 #6 av: Hoppfull

Vore jättetråkigt om sajten lades ner tycker jag! Och jag är förvånad över det svala engagemanget, så otroligt många som vi är som lever i alternativa familjekonstellationer så tycker man ju att det skulle finnas ett påtagligt behov av ett diskussionsforum!

Tycker att du gör ett bra jobb och som sagt så vore det trist. Men jag förstår tillfullo din syn på saken med.

Anmäl
2010-09-27 17:15 #7 av: asvensso

Det ar for mycket monopol pa kanslor och tolkning av erfarenheter har. Brukade lasa med behallning tills nagon talade om for mig att jag inte hade nagon erfarenhet av fragan som diskuterades och att det var bast att jag inte gjorde nagra inlagg om jag minns ratt.

Innan jarn-ganget ar mer valkomnande till andra asikter och tolkningar sa kan det nog bli tomt har i fortsattningen ocksa. Katter iFokus genomgick samma problem nyligen. Nykomlingar kande sig inte valkomna eftersom det fanns ett etablerat gang med starka asikter. Folk blev nedskjutna helt enkelt. Till slut efterfragade sajtvarden feedbackoch da lossnade det. Mycket trevligare nu. Kanske nagot att prova.

 

Anmäl
2010-09-28 22:46 #8 av: Fidelina

# 7 Än så länge är jag sajtvärd och så länge jag är det har jag också ansvaret om att svara på sådana här inlägg. asvensso skrev:

"Det ar for mycket monopol pa kanslor och tolkning av erfarenheter har. Brukade lasa med behallning tills nagon talade om for mig att jag inte hade nagon erfarenhet av fragan som diskuterades och att det var bast att jag inte gjorde nagra inlagg om jag minns ratt."

Det är inte ok att skriva såsom du har gjort i varken tidigare eller detta senaste inlägg.

Även på katter ifokus har du bl a uttryckt att du vill kunna uttrycka dig utan att få "forum-smocka". Du har där också skrivit: "tonen ar besser-wisser bossig har inne ibland. Det forevigar tyvarr myten om att kattagare mest ar sura karringar..." "Om inget forandras sa kommer jarnganget vara kvar som pirayor i vattnet, vantande pa nasta newbie som kommer med ett inlagg. De gamla medlemmarna kommer att troppa av." 

Har du aldrig funderat på om det är din egen attityd som orsakar det bemötande du får? Du själv "slår ju vilt kring dig" utan att reflektera över att det inte är så bra att kasta sten när man själv sitter i glashus!

Istället för att sprida otrevligheter föreslår jag att du antingen ber om offentlig ursäkt på vår sajt - eller frivilligt lämnar forumet. Skulle dessa otrevligheter fortsätta, kommer jag som sajtvärd istället att belägga dig med besöksförbud. Detta för att de övriga medlemmarna ska våga uttrycka sig utan risk för otrevliga påhopp.

Vänligen skärp till tonen - eller lämna forumet.

 

/Fidelina

Sajtvärd för www.alternativfamiljen.ifokus.se

"Behandla jorden väl. Du har inte fått den av dina föräldrar utan lånat den av dina barn." (Kenyanskt ordspråk)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.