Annons:
Etikett32-barn
Läst 5456 ggr
Fidelina
8/12/10, 10:56 AM

Bryggan - för barn med förälder i fängelse

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Enligt Kriminalvården (nov 2008), är det 10 500 barn i Sverige, som dagligen berörs av att ha en förälder som är frihetsberövad.

Bryggan är en ideel förening som arbetar enligt FNs barnkonvention. Föreningen stöttar de barn vars föräldrar har frihetsberövats. Föreningen har vuxit och finns nu utspridd i stora delar av Sverige. För er som behöver stöttning eller är intresserade att lära mer om denna organisation, se vidare på http://www.riksbryggan.se/.

(Foto från: http://www.freedigitalphotos.net/images/Children_g112-Contemplating_p16803.htm)

Annons:
Hoppfull
8/13/10, 2:02 PM
#1

Så bra!! Skönt att det finns kloka och engagerade medmänniskor!

Behöver du en medmänniska att prata med? Känner du dig ensam?

Titta in här medmanniska.net och se om det är något för dig.

Fidelina
8/13/10, 5:16 PM
#2

# 1 Ja, det behövs!

Min son kommer ju att få gå i stödjande samtal en tid. Det är också en ideel förening som anlitas av kommunen i sådana fall då barnen verkar fara illa.

Jag själv har insett att även jag vill göra en insats för mina medmänniskor. Ekonomin tillåter inte att jag blir fadder, men däremot kan jag ge lite av min tid till någon annan. Under hösten kommer jag därför att gå volontärutbildning via Stadsmissionen och jag hoppas att jag hittar en vrå i denna organisation där jag kan hjälpa någon annan. Tror att många människor egentligen skulle må bra av att ge av sig själv.

Upp till toppen
Annons: